- See more at: http://www.dearsillyblog.com/2012/01/how-to-remove-page-titles.html#sthash.4CvZ6ohG.dpuf

måndag 26 november 2012

Snowboard- och Poolparty- helg

Vilken maxad lördag det blev! Fem timmar snowboard åkning non-stop nere i Växjö. MIH-gänget smällde upp sin arena på extremt lite snö. Snö som smälte mer och mer varje timma. Jag var dyngsur! Men vad kul det var :D

Det var massa glada folk på plats. Och massa duktiga åkare! Två grymt duktiga tjejer på snowboard som rippade hårt på fatpipet! Sjukt pepp att se att det finns fler tjejer här nere i söder som åker mycket bräda. Sen lärde jag känna Malin som var ensam tjej på skidor. Också en sjukt duktig tjej, men framför allt väldigt Stoked! :D Ni måste kika på hennes video från Nya Zeeland här nedanför!

Sen var det bara köra 3 tim hem igen. (trött på bilkörning nu må ja säga). Hemma var det dax för PoolParty på äventyrsbadet! :D DJ, tävlingar och snabba rutschkanor. Snacka om maxad helkväll. 19-24 peppade vi ungdomarna att hoppa trampolin och hopptorn. Vi på Evolver Crew arrangerade en hopp tävling med priser. Det var volter hit och dit, åt alla håll, skruvar och dyk. (tur att vatten är ganska skonsamt). haha ;) 

Episk dag, episk kväll.
Träningsvärk i hela kroppen.

Glad, lycklig och dyngsur . . . tjej på snowboard x)

 Sadface :( min stackars bräda efter RailJamet... vi ska åka på lagning idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar