- See more at: http://www.dearsillyblog.com/2012/01/how-to-remove-page-titles.html#sthash.4CvZ6ohG.dpuf

måndag 8 februari 2016

Är longboard en farlig sport?

En farlig sport. En sport där man kan räkna med att det händer olyckor.

Kommer ni ihåg första gången ni fick prova att cykla? Jag var några år gammal när jag fick tillåtelse att försöka cykla. (Utan stödhjul). Märk ordet "försöka". Det tog lång tid innan jag kunde cykla själv. Men jag mins tillbaka till den känslan, den lyckan, som sprudlade upp inom mig när jag insåg att mamma hade släppt taget om pakethållaren. JAG kunde cykla! Wow!

När man tänker efter lite, så inser man att det är ganska farligt att cykla. Man kan ju ramla, eller köra in i någonting, eller bli påkörd. Fast när man kan cykla, då är det ingen bigg deal. Man kör inom sin förmåga och funderar inte så mycket på alla faror. Jag tycker det är lite samma sak med longboard åkning. Det ser skrämmande ut först. Det ser farligt ut! Man kan ju ramla?

Men när man lagt ner lite tid på att lära sig. Då inser man att det inte är så farligt att stå på en bräd. Man kan åka lugnt, njuta av solen, cruisa fram, bara njuta av livet och umgås. Visst kan man åka in i någonting, eller bli påkörd av en bil. Men det kan hända även när man är ute och går eller cyklar.

Så... Vad är definitionen av att någonting är farligt egentligen?


Så... vad tänker du? Är longboard en farlig sport?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar